Przyprawy

Cały sekret unikalnego smaku dań azjatyckiej kuchni, który z tęsknotą wspominają turyści odwiedzający ten region świata, tkwi w przyprawach. Niezwykła barwa, smak i zapach potraw orientalnych to zasługa umiejętnego łączenia tego, co słone, słodkie, kwaśne, ostre lub gorzkie. Potrzeba wprawy, by odpowiednio dobierać proporcje przypraw, dlatego mamy gotowe mieszanki, które warto wykorzystać podczas gotowania w domu. Do dań kuchni tajskiej – curry i makaronów – polecamy mieszankę zawierająca kolendrę, ostre chili, trawę cytrynową. Kompozycja na bazie imbiru, papryki i pieprzu cayenne jest idealna do kurczaka, warzyw lub ryb po japońsku. Nie może tu również zabraknąć charakterystycznych dla kuchni japońskiej pięciu smaków.

Nowość
Bestseller
Trawa cytrynowa suszona 50g House of Asia

Trawa cytrynowa suszona 50g

Nowość
Bestseller
Przyprawa kuchni tajskiej 20g House of Asia

Przyprawa kuchni tajskiej 20g

Nowość
Bestseller
Przyprawa Garam masala 20g House of Asia

Przyprawa Garam masala 20g

Nowość
Bestseller
Przyprawa Tandoori Masala 20g House of Asia

Przyprawa Tandoori masala 20g

Nowość
Bestseller
Przyprawa curry łagodne 20g House of Asia

Przyprawa curry łagodne 20g

Nowość
Bestseller
Przyprawa kuchni Chińskiej 20g House of Asia

Przyprawa kuchni chińskiej 20g

Nowość
Bestseller
Przyprawa 5 smaków 20g House of Asia

Przyprawa 5 smaków 20g

Nowość
Bestseller
Przyprawa kuchni japońskiej 20g House of Asia

Przyprawa kuchni japońskiej 20g

NASZE MARKI