Kuchnia chińska

Bezglutenowy makaron vermicelli 200g

Nowość
Bestseller

Makaron vermicelli powstaje z mąki ryżowej, dzięki czemu jest lekkostrawny i zdrowy.  Szybki czas przygotowania sprawia, że jest idealnym dodatkiem do zup i sosów. Wystarczy kilka sekund we wrzącej wodzie i jest gotowy do spożycia. Wspaniale chłonie sosy, pozostaje sprężysty a przede wszystkim nie zawiera glutenu.

Gramatura: 200g

Zamów online

frisco
tesco
carrefour
auchan direct
aledobre
polski koszyk
selgros24
leclerc
bdsklep
krainaeko
nasushi
puregreen
przepisy chinskie
sano
api market

SKŁADNIKI

mąka ryżowa, 
woda

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

Energia kJ 1540 / kcal 364
Tłuszcz 1,1g
KTN* 0,6g
Węglowodany 80,4g
Cukry 0,3g
Białko 7,4g
Sól <0,1g

 
Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY