Błyskawiczna zupa Miso w słoiku z grzybami Shiitake i z pieczonym łososiem

Japońska zupa miso w wersji „to go”! Połączenie makaronu, miso, wodorostów i łososia w słoiku – wystarczy zalać wrzątkiem i chwilę poczekać. Smak Azji w kilka minut, gdziekolwiek jesteś!

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 141

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 1

Czas: 5 min

Ostrość:
Lekko ostre

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Wszystkie składniki zupy ułóż w słoiku.
  2. Przed zjedzeniem zalej wrzątkiem i odstaw na 6-8 minut. Wymieszaj i gotowe.

TIP: Zamiast makaronu pszennego możesz również użyć Bezglutenowego makaronu ryżowego świeżego Vermicelli House of Asia.

PRODUKTY POWIĄZANE

 

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI