Mini burgerki z panierowanym dorszem z sosem Sriracha Co_dzis_zjemy



Mini burgerki z panierowanym dorszem, szpinakowym krążkiem i sosem Sriracha Marcin Kozicki Co dziś zjemy House of Asia Yummity

Wypróbuj wyjątkowe mini burgery z dorszem i szpinakowymi vergerami od Yummity! Wystarczy dodać kilka składników oraz ulubione dodatki, a pyszny obiad będzie gotowy już w 30 minut! Przepis przygotowany we współpracy z Marcinem Kozickim – Co dziś zjemy

Składniki

Dip:

Sposób przygotowania

  1. Filet z dorsza wytnij na kształt bułek. Następnie dopraw solą i pieprzem. Do miseczki wsyp panko i opanieruj filety. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż filety z obu stron na złoty kolor.
  2. Vergery przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  3. W miseczce wymieszaj wszystkie składniki d
  4. Bułki rozetnij na pół, a następnie posmaruj je dipem, wyłóż ulubione dodatki, filet z dorsza oraz vergera. Przykryj drugą połówką bułki.