Omlet na parze z sosie miodowo-czosnkowym – Anna Dembska

Omlet w nowej odsłonie! Zapomnij o klasyce i odkryj delikatny omlet na parze, inspirowany azjatycką kuchnią. Wystarczy kilka składników, a wyjątkowy smak zapewni pasta miodowo-czosnkowa House of Asia. Podawaj z chrupiącą dymką, kiełkami i sezamem – gotowe w 10 minut! Za przepis dziękujemy Annie Dembskiej.

5 / 5. Ilość głosów: 286

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 10 min

Ostrość:
Łagodne

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Jajka zblenduj ze śmietanką i dopraw solą-przelej do naczynia i ugotuj na parze przez 5-7 minut.
  2. Polej obficie pastą miodowo-czosnkową, dodaj kiełki fasoli mung, dymkę, imbir i sezam.

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Pasta miodowo-czosnkowa 50g House of Asia

Pasta miodowo-czosnkowa 50 g

Nowość
Bestseller
Kiełki fasoli mung 330g House of Asia

Kiełki fasoli Mung 330 g

Nowość
Bestseller
Sezam biały 50 g House of Asia

Sezam biały 50 g

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

 

NASZE MARKI