Sajgonki z mięsem i warzywami z airfryer’a

Marzy Ci się smak ulicznego jedzenia z Azji, ale bez wychodzenia z domu? Te sajgonki z mięsem i warzywami zrobisz w 25 minut w airfryerze!
Chrupiące na zewnątrz, soczyste w środku, doprawione oryginalnymi sosami House of Asia – smakują jak z najlepszej knajpki w Hanoi. Spróbuj raz, a będą Twoim stałym numerem na szybki obiad albo imprezową przekąskę!

5 / 5. Ilość głosów: 309

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 25 min

Ostrość:
Lekko ostre

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Mięso, cebulę oraz czosnek podsmaż na oliwie.
  2. Warzywa do woka opłucz pod zimną wodą, odsącz i pokrój. Przełóż do mięsa, dodaj pozostałe składniki. Wymieszaj i smaż jeszcze 2 – 3 minuty.
  3. Arkusz papieru zanurz na kilka sekund w wodzie. Na środek nałóż farsz i zwiń jak krokieta. Włóż do airfryer’a i piecz przez około 8 minut w 180°C.

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI