Makaron z grzybami i pastą miodowo-czosnkową

Azjatycki obiad w 15 minut? Z pastą miodowo-czosnkową od House of Asia to możliwe! Połącz ją z naszym makaronem Chow Mein, aromatycznymi grzybami Shiitake i świeżymi warzywami, aby stworzyć pełne smaku danie w mgnieniu oka

Liczba porcji: 2

Czas: 15 min

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Rozgrzej wok. Dodaj niewielką ilość oleju i podsmaż cebulę, paprykę oraz marchewkę. Dodaj mięso oraz grzyby i smaż całość przez 4 minuty. Następnie dodaj ugotowany makaron, pastę miodowo-czosnkową i liście szpinaku. Dokładnie wymieszaj i dopraw czarnym pieprzem.
  3. Podawaj posypane świeżą dymką i sezamem i sezamem.

TIp: Zamiast grzybów shiitake możesz użyć innych chińskich grzybów np. grzybów Enoki House of Asia.