Śniadaniowa miska kokosowo – owocowa

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 30 min

Ostrość:
Łagodne

Składniki

 

 

Sposób przygotowania

  1. Do miski wsyp płatki z quinoa i dolej miód. Całość mieszaj do połączenia się składników.
  2. Piekarnik nagrzej do temperatury 150°C. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i równomiernie wysyp mieszankę płatków i miodu.
  3. Piecz 20-25 minut na złoty kolor i wystudź.
  4. Do miseczek wlej mleczko kokosowe, ułóż ulubione owoce i posyp uprażonymi płatkami.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Mleczko kokosowe 5-7% 400 ml House of Asia

Mleczko kokosowe 5-7% 400 ml

Polecane przepisy

 

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

 

NASZE MARKI