Warsztaty kulinarne kuchni tajskiej za nami!

23 października w Instytucie Kulinarnym Transgourmet odbyły się Warsztaty kuchni tajskiej prowadzone przez finalistkę 7 edycji programu Master Chef Martynę Chomacką! Na wydarzeniu nie mogło zabraknąć również naszego Szefa Kuchni Jarka Owczarczyka, który pomagał uczestnikom w doprawieniu smaku przygotowywanych dań.

Uczestnikami warsztatów byli zwycięzcy konkursu przeprowadzonego w dniach 2-15 października na profilach social media House of Asia. Ich zadaniem było przygotowanie swojej wersji tajskiego klasyka – Pad Thai. Jury wybrało 10 zwycięzców, którzy wraz z osobami towarzyszącymi mogli uczestniczyć w tym niezwykłym wydarzeniu.

Podczas warsztatów Martyna Chomacka przekazywała swoje tajniki wiedzy na temat kuchni tajskiej, które zdobyła podczas wielokrotnych podróży po Azji. Dzięki niej uczestnicy nauczyli się jak przygotować: Zupę Tom Kha, Pad Thai oraz egzotyczny deser Mango Sticky Rice.

Dodatkową niespodzianką była degustacja wody kokosowej naszej marki QF Quality Food.

Wszystkim uczestnikom bardzo dziękujemy za udział i życzymy owocnego gotowania, aromatycznych dań kuchni azjatyckiej w domu.

Do zobaczenia przy okazji kolejnych konkursów. Zachęcamy do bacznego obserwowania naszych kanałów. 

Zapraszamy do obejrzenia galerii

Foto Ewa Zachariasz, Katarzyna Orłowicz

Wróć do poprzedniej strony

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 16

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Sos sojowy jasny 150ml House of Asia

Sos sojowy jasny 150 ml

Nowość
Bestseller
Bezglutenowy sos rybny 200ml House of Asia

Bezglutenowy sos rybny 200 ml

Nowość
Bestseller
Sok z limonki 250ml House of Asia

Sok z limonki 250 ml

Nowość
Bestseller
Pasta Pad Thai 113g House of Asia

Pasta Pad Thai 113 g

Nowość
Bestseller
Czarny sezam 50g House of Asia

Sezam czarny 50 g

NASZE MARKI