House of Asia
Przepis z produktem Grzyby Shiitake w zalewie 284 g
Grzyby Shiitake w zalewie 284 g House of Asia

Grzyby Shiitake w zalewie 284 g

  • Gotowe do spożycia
  • Niskokaloryczne
  • Bogate w składniki odżywcze
Wegańska Wegańska Wegetariańska Wegetariańska Bez glutenu Bez glutenu Grzyby Grzyby

Grzyby Shiitake – aromatyczny smak Azji w najprostszej formie
Mięsiste, sprężyste i intensywnie aromatyczne – grzyby shiitake to niezastąpiony składnik kuchni azjatyckiej, który świetnie sprawdza się także w nowoczesnej kuchni europejskiej. Nadają potrawom głębi, umami i wyjątkowego charakteru – bez wysiłku i w kilka minut. Z pewnością stanowią wartościowy dodatek do codziennej diety.

Zastosowanie:

Pro Tip: Podsmaż grzyby shiitake na odrobinie oleju z czosnkiem i sosem sojowym – stworzysz błyskawiczny, aromatyczny dodatek do ryżu, makaronu lub kanapki w azjatyckim stylu!

Składniki

+

Składniki

grzyby Shiitake (Lentinus edodes (Berk.) Singer) 54,9 %, woda, sól

Wartości odżywcze

+
Wartości odżywcze

w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna
60 kJ / 15 kcal
Tłuszcz
0.00 g
KTN
0.00 g
Węglowodany
0.00 g
w tym Cukry
0.00 g
Białko
1.60 g
Błonnik
4.10 g
Sól
0.72 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Sposób przygotowania

+

Tu kupisz nasze produkty