Pongthep Aroonsang – Chef kuchni House of Asia

Pongthep Aroonsang – Chef kuchni House of Asia

Poznajcie naszego szefa kuchni Pongthepa Aroonsanga! Urodził się w Tajlandii i już od najmłodszych lat przejawiał zamiłowanie kuchnią azjatycką. Inspiracje czerpał, obserwując swoją babcię przygotowującą tajskie specjały. Przez wiele lat pracował jako szef kuchni w najlepszych restauracjach na całym świecie min.: na Bermudach, w Armenii, Arabii Saudyjskiej, Bahrainie, Indiach oraz Gruzji. W roku 2000 przeprowadził się do Warszawy by promować swoje narodowe specjały w takich restauracjach hotelowych jak: Marriott, Sheraton, oraz Radisson. W Warszawie współpracuje również z Ambasadą Tajlandii. Od półtora roku wpiera markę House of Asia przygotowując swoje narodowe specjały.

 

Koniecznie zobaczcie łatwe i szybkie przepisy od naszego szefa kuchni i poczuje jak smakuje Azja!

 

Przepis na polędwiczki wieprzowe z makaronem Vermicelli i warzywami

Przepis na wegetariański makaron Chow Mein z grzybami Mun 

Przepis na kurczaka w sosie miodowo-czosnkowym

Przepis na smażoną wieprzowinę z warzywami na ostrom

Wróć do poprzedniej strony

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

PRODUKTY POWIĄZANE

 

PRZEPISY

 

NASZE MARKI