Poznajcie naszego szefa kuchni Pongthepa Aroonsanga! Urodził się w Tajlandii i już od najmłodszych lat przejawiał zamiłowanie kuchnią azjatycką. Inspiracje czerpał, obserwując swoją babcię przygotowującą tajskie specjały. Przez wiele lat pracował jako szef kuchni w najlepszych restauracjach na całym świecie min.: na Bermudach, w Armenii, Arabii Saudyjskiej, Bahrainie, Indiach oraz Gruzji. W roku 2000 przeprowadził się do Warszawy by promować swoje narodowe specjały w takich restauracjach hotelowych jak: Marriott, Sheraton, oraz Radisson. W Warszawie współpracuje również z Ambasadą Tajlandii. Od wielu lat wspiera markę House of Asia przygotowując swoje narodowe specjały.
Koniecznie zobaczcie łatwe i szybkie przepisy od naszego szefa kuchni i poczuje jak smakuje Azja!
Przepis na polędwiczki wieprzowe z makaronem Vermicelli i warzywami
Przepis na wegetariański makaron Chow Mein z grzybami Mun
Przepis na kurczaka w sosie miodowo-czosnkowym
Przepis na smażoną wieprzowinę z warzywami na ostrom