Grzyby Mun suszone całe 50g House of Asia
Nowość
Bestseller

Grzyby Mun całe 50g

Suszone, ciemnobrązowe grzyby mun to popularny przysmak nie tylko w Chinach, ale również w wielu krajach azjatyckich. Są neutralne w smaku, a po namoczeniu nabierają elastyczności, dzięki czemu stanowią ciekawy dodatek do dań np. z makaronem lub ryżem.
Zastosowanie: Idealne do dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzą się jako dodatek do sajgonek i spring rollsów.
.
Przed użyciem grzyby należy namoczyć w ciepłej wodzie przez ok. 20 min.

Gramatura: 50g

SKŁADNIKI

Grzyby Mun – całe, suszone (Auricularia polytricha (Mont.) Sacc.)

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Wartość energetyczna 776 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 0.6 g
KTN 0,0 g
Węglowodany 2,2 g
w tym Cukry 0,0 g
Białko 7,8 g
Błonnik 73 g
Sól 0,05 g
 
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

ZAMÓW ONLINE

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Grzyby Shiitake 30g House of Asia

Grzyby Shiitake 30g

Nowość
Bestseller
Grzyby Shiitake w zalewie 284g House of Asia

Grzyby Shiitake w zalewie 284g

Nowość
Bestseller
Grzyby Mun krojone 30g House of Asia

Grzyby Mun krojone 30g

Nowość
Bestseller
Grzyby słomkowe 425g House of Asia

Grzyby słomkowe 425 g

NASZE MARKI