House of Asia
Zupa Pho z wołowiną i makaronem ryżowym House of Asia

Zupa Pho z wołowiną i makaronem ryżowym

15 min
9 porcje
lekko pikantne
Makaron Wołowina Warzywa Wietnamska do 15 minut

Zanurz się w smakowitym doświadczeniu kulinarnym z naszym przepisem na autentyczną wietnamską zupę Pho z delikatną wołowiną i bezglutenowym makaronem ryżowym House of Asia. Wykorzystując najwyższej jakości sos sojowy jasny, ta zupa gotuje się błyskawicznie – w zaledwie 15 minut! Gotowa w mgnieniu oka, zapewni Ci wyjątkowy smak Dalekiego Wschodu bez konieczności wychodzenia z domu!

5 / 5. Ilość głosów: 197

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Składniki

  • 1 opakowanie Bezglutenowego makaronu ryżowego 5 mm House of Asia
  • Kilka łyżek Sosu sojowego jasnego House of Asia do smaku
  • 1 kg szpondra wołowego
  • 1 kg kości wołowych
  • 4 l wody
  • 6 cebul
  • 2 marchewki
  • 8 gwiazdek anyżu
  • 4 goździki
  • 4 pestki kardamonu
  • 1 łyżka kopru włoskiego
  • 1 mały pęczek dymki drobno pokrojonej
  • 1 mały pęczek kolendry drobno pokrojonej
  • Sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

  1. Do garnka włóż szponder, kości, cebule, marchewki, anyż, goździki, koper włoski oraz kardamon, zalej zimną wodą i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 godziny. Pod koniec dopraw do smaku sosem sojowym, solą, pieprzem, całość wymieszaj i przelej przez drobne sito. Wołowinę z bulionu pokrój na plastry.
  2. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  3. Do misek rozłóż ugotowany makaron, plastry wołowiny, dymkę, kolendrę i zalej wrzącym bulionem.

Tu kupisz nasze produkty