Kolorowe spring rolls ze świeżym makaronem Vermicelli

Pyszne, zdrowe i szybkie! Kolorowe spring rolls ze świeżym makaronem Vermicelli to idealny wybór na lekki posiłek pełen warzyw. Dzięki naszemu bezglutenowemu makaronowi ryżowemu House of Asia przygotujesz je w zaledwie 15 minut! Delikatne, chrupiące warzywa, aromatyczna kolendra i makaron, który doskonale wchłania smak sosu, to połączenie, które pokochasz. Wybierz swój ulubiony sos i ciesz się zdrowym daniem.

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 257

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 4

Czas: 15 min

Ostrość:
Łagodne

Składniki

Ulubiony sos do podania np.:

Sposób przygotowania

  1. Warzywa pokrój w cienkie zapałki. Paluszki surimi rozwiń i również pokrój w podobny sposób.
  2. Z liści sałaty wykrój grubsze środki.
  3. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przelej zimną wodą.
  4. Papier namocz odrobinę w zimnej wodzie. Rozłóż delikatnie i na środku ułóż kolejno: liść sałaty, łyżkę makaronu, warzywa, paluszki surimi i kolendrę. Zwiń w ciasny rulon. Podawaj z ulubionym sosem.

PRODUKTY POWIĄZANE

 

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI