Ambitny kucharz, z pasją do gotowania. Kieruje się własnym, nienagannym smakiem. Swoją kreatywność i pomysłowość świetnie wykorzystuje w kuchni. To właśnie dzięki temu osiąga niesamowite efekty wizualne i smakowe. Zaangażowany w pracę w 100%.

Ukończył szkołę gastronomiczną przy ul. Poznańskiej w Warszawie z wynikiem bardzo dobrym. Swoją praktykę, wiedzę gastronomiczną oraz umiejętności zdobywał i wzbogacał u wybitnych polskich szefów kuchni w wielu znanych restauracjach i hotelach.

Jako Sous Chef w restauracji Strefa w Warszawie zdobył dla niej nagrodę Poland 100 Best Restaurants 2015,  oraz 2 sztućce w przewodniku Michelin.  Pełnił funkcję Sous Chef w warszawskiej restauracji Pink Lobster. Finalista Kulinarnego Pucharu Polski 2018. Od 2019 r. członek Klubu Szefów Kuchni. W latach 2018-2020 Sous Chef w restauracji Zoni w Warszawie.  Jest także dwukrotnym  zdobywcą 1. miejsca w jednym z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych L’art de la cuisine Martell w latach 2018, 2019.

Obecnie Chef kuchni i doradca kulinarny w De Care Group wspólnie tworzy marki House of Asia, Casa de Mexico, QF Quality Food dla rynku detalicznego.