Panierka Panko 200g House of Asia
Nowość
Bestseller

Panierka Panko 200g

Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dan smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze. To także doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, ulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące.

Gramatura: 200g

SKŁADNIKI

Mąka PSZENNA 95 %, drożdże, sól, cukier.

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

Energia kJ 1363 / kcal 321
Tłuszcz 1,2g
KTN* 0,0g
Węglowodany 63g
Cukry 1,0g
Błonnik 0,0g
Białko 13g
Sól 1,2g

*KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

Zalecenia dla alergików:

Pszenica zawier

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 5

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

ZAMÓW ONLINE

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 

NASZE MARKI