Panierka Panko 200g House of Asia
Nowość
Bestseller

Panierka Panko 200 g

Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dan smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze. To także doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, ulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące.

Gramatura: 200g

SKŁADNIKI

Mąka PSZENNA 95 %, drożdże, sól, cukier.

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

Energia kJ 1363 / kcal 321
Tłuszcz 1,2g
KTN* 0,0g
Węglowodany 63g
Cukry 1,0g
Błonnik 0,0g
Białko 13g
Sól 1,2g

*KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 1

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron Chow Mein 250g House of Asia

Makaron Chow Mein 250g

Nowość
Bestseller
Makaron Mie 250g House of Asia

Makaron Mie 250g

Nowość
Bestseller
Tempura panierka 150g House of Asia

Tempura panierka 150g

NASZE MARKI