House of Asia
Przepis z produktem Ocet ryżowy 150 ml
Ocet ryżowy 150 ml House of Asia

Ocet ryżowy 150 ml

  • Kwaśny i delikatny
  • Z fermentowanego ryżu
  • Bardzo wydajny
Wegańska Wegańska Wegetariańska Wegetariańska Bez glutenu Bez glutenu

Ocet ryżowy to delikatna, lekko kwaśna przyprawa, którą wytwarza się z fermentowanego ryżu. Ma jasną, słomkową barwę. Jest idealny do sushi, dań z ryżu, sałatek i innych potraw kuchni azjatyckiej. Świetnie sprawdzi się również do marynat i sosów.

Zastosowanie:

Pro Tip: Użyj go do zakwaszania sałatek warzywnych, zwłaszcza tych orientalnych.

Składniki

+

Składniki

woda, ryż 35 %. Kwasowość: 5 %

Wartości odżywcze

+
Wartości odżywcze

w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna
65 kJ / 15 kcal
Tłuszcz
0.00 g
KTN
0.00 g
Węglowodany
0.00 g
w tym Cukry
0.00 g
Białko
0.00 g
Błonnik
0.00 g
Sól
0.00 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Sposób przygotowania

+

Tu kupisz nasze produkty