Pasta Bulgogi 50 g
- Autentyczna koreańska kuchnia
- Słodko - pikantna
- Bez długiego marynowania
Koreański klasyk w nowoczesnym wydaniu
Pasta Bulgogi to esencja smaku tradycyjnego, koreańskiego grilla – soczystej, lekko pikantnej wołowiny serwowanej na gorącej płycie. Ta średnio-ostra pasta pozwala w kilka chwil odtworzyć klimat ulic Seulu we własnej kuchni. Doskonale sprawdzi się nie tylko jako marynata do wołowiny i wieprzowiny, ale też tofu, warzyw czy jako sos do dań typu stir-fry.
Pro Tip: Podsmaż cienko pokrojone tofu lub grzyby z dodatkiem pasty Bulgogi – uzyskasz wegetariańską wersję koreańskiego klasyka.
Składniki
sos SOJOWY 20 % (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier), woda, cukier, pasta Miso 13 % (SOJA, ryż, sól, woda), czosnek, olej SOJOWY, cebula, ocet, papryka chili czerwona, olej SEZAMOWY, imbir, barwnik: karmel, sól