House of Asia
Przepis z produktem Pasta Bulgogi 50 g
Pasta Bulgogi 50 g House of Asia

Pasta Bulgogi 50 g

  • Autentyczna koreańska kuchnia
  • Słodko - pikantna
  • Bez długiego marynowania
Wegańska Wegańska Wegetariańska Wegetariańska

Koreański klasyk w nowoczesnym wydaniu

Pasta Bulgogi to esencja smaku tradycyjnego, koreańskiego grilla – soczystej, lekko pikantnej wołowiny serwowanej na gorącej płycie. Ta średnio-ostra pasta pozwala w kilka chwil odtworzyć klimat ulic Seulu we własnej kuchni. Doskonale sprawdzi się nie tylko jako marynata do wołowiny i wieprzowiny, ale też tofu, warzyw czy jako sos do dań typu stir-fry.

Zastosowanie:

Pro Tip: Podsmaż cienko pokrojone tofu lub grzyby z dodatkiem pasty Bulgogi – uzyskasz wegetariańską wersję koreańskiego klasyka.

Składniki

+

Składniki

sos SOJOWY 20 % (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier), woda, cukier, pasta Miso 13 % (SOJA, ryż, sól, woda), czosnek, olej SOJOWY, cebula, ocet, papryka chili czerwona, olej SEZAMOWY, imbir, barwnik: karmel, sól

Wartości odżywcze

+
Wartości odżywcze

w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna
1090 kJ / 261 kcal
Tłuszcz
13.00 g
KTN
2.30 g
Węglowodany
30.00 g
w tym Cukry
24.00 g
Białko
3.40 g
Błonnik
5.20 g
Sól
5.40 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zalecenia dla alergików

Pszenica
zawiera
Soja
zawiera
Sezam
zawiera

Sposób przygotowania

+

Tu kupisz nasze produkty