Kanpyo tykwa marynowana 100g House of Asia
Nowość
Bestseller

Kanpyo tykwa marynowana 100g

Tykwę marynowaną najczęściej wykorzystuje się w sushi jako składnik do zwijanych Hosomaków lub Futomakow. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu „Nimono” i potrawach marynowanych „Aemono”. Tykwa idealnie przełamuje smak ryby, awokado lub wasabi. 

Gramatura: 100 g

SKŁADNIKI

Tykwę marynowaną najczęściej wykorzystuje się w sushi jako składnik do zwijanych Hosomaków lub Futomakow. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu „Nimono” i potrawach marynowanych „Aemono”. Tykwa idealnie przełamuje smak ryby, awokado lub wasabi. Gramatura: 100 g

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Tykwę marynowaną najczęściej wykorzystuje się w sushi jako składnik do zwijanych Hosomaków lub Futomakow. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu „Nimono” i potrawach marynowanych „Aemono”. Tykwa idealnie przełamuje smak ryby, awokado lub wasabi. Gramatura: 100 g

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 4 / 5. Ilość głosów: 6

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

ZAMÓW ONLINE

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Ryż do sushi 400g House of Asia

Ryż do sushi 400g

Nowość
Bestseller
Ryż do sushi 500g House of Asia

Ryż do sushi 500 g

Nowość
Bestseller
Pasta Wasabi 43g House of Asia

Pasta Wasabi 43g

Nowość
Bestseller
Wasabi w proszku 12g House of Asia

Wasabi w proszku 12g

NASZE MARKI