Kanpyo tykwa marynowana 100g House of Asia
Nowość
Bestseller

Kanpyo tykwa marynowana 100g

Tykwę marynowaną najczęściej wykorzystuje się w sushi jako składnik do zwijanych Hosomaków lub Futomakow. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu „Nimono” i potrawach marynowanych „Aemono”. Tykwa idealnie przełamuje smak ryby, awokado lub wasabi. 

Gramatura: 100 g

SKŁADNIKI

Tykwę marynowaną najczęściej wykorzystuje się w sushi jako składnik do zwijanych Hosomaków lub Futomakow. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu „Nimono” i potrawach marynowanych „Aemono”. Tykwa idealnie przełamuje smak ryby, awokado lub wasabi. Gramatura: 100 g

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Tykwę marynowaną najczęściej wykorzystuje się w sushi jako składnik do zwijanych Hosomaków lub Futomakow. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu „Nimono” i potrawach marynowanych „Aemono”. Tykwa idealnie przełamuje smak ryby, awokado lub wasabi. Gramatura: 100 g

ZAMÓW ONLINE

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Ryż do sushi 400g House of Asia

Ryż do sushi 400g

Nowość
Bestseller
Ryż do sushi 500g House of Asia

Ryż do sushi 500 g

Nowość
Bestseller
Wasabi w proszku 12g House of Asia

Wasabi w proszku 12g

Nowość
Bestseller
Pasta Wasabi 43g House of Asia

Pasta Wasabi 43g

NASZE MARKI