Pasta Kimchi pikantna 50 g
Koreańska mieszanka chili, miso, czosnku, imbiru i innych, aromatycznych przypraw, dzięki której wykonasz domowe kimchi lub dodasz potrawom pikantnego akcentu. Idealna do dań mięsnych i wegetariańskich.
Zastosowanie:
Do dań kuchni azjatyckich, w szczególności kuchni koreańskiej. Doskonale komponuje się z drobiem, tofu oraz warzywami.
SKŁADNIKI
Sos SOJOWY 20 % (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier), woda, cukier, pasta Miso 13 % (SOJA, ryż, sól, woda), czosnek, olej SOJOWY, cebula, ocet, papryka chili czerwona, olej SEZAMOWY, imbir, barwnik: karmel, sól
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość energetyczna 668 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 5.50 g
KTN 1.10 g
Węglowodany 22.00 g
w tym Cukry 15.00 g
Białko 2.80 g
Błonnik 5.40 g
Sól 2.60 g
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone