House of Asia
Zupa Miso w słoiku z grzybami Shiitake i łososiem House of Asia

Błyskawiczna zupa Miso w słoiku z grzybami Shiitake i z pieczonym łososiem

5 min
1 porcje
lekko pikantne

Japońska zupa miso w wersji „to go”! Połączenie makaronu, miso, wodorostów i łososia w słoiku – wystarczy zalać wrzątkiem i chwilę poczekać. Smak Azji w kilka minut, gdziekolwiek jesteś!

5 / 5. Ilość głosów: 141

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Wszystkie składniki zupy ułóż w słoiku.
  2. Przed zjedzeniem zalej wrzątkiem i odstaw na 6-8 minut. Wymieszaj i gotowe.

TIP: Zamiast makaronu pszennego możesz również użyć Bezglutenowego makaronu ryżowego świeżego Vermicelli House of Asia.

Tu kupisz nasze produkty