House of Asia
Zupa Miso w słoiku z grzybami Shiitake i łososiem House of Asia

Błyskawiczna zupa Miso w słoiku z grzybami Shiitake i z pieczonym łososiem

5 min
1 porcje
lekko pikantne
Ryba Makaron Łosoś Warzywa Japońska Grzyby do 15 minut

Japońska zupa miso w wersji „to go”! Połączenie makaronu, miso, wodorostów i łososia w słoiku – wystarczy zalać wrzątkiem i chwilę poczekać. Smak Azji w kilka minut, gdziekolwiek jesteś!

5 / 5. Ilość głosów: 141

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Składniki

  • 50 g Makaronu instant pszennego House of Asia
  • 1 łyżka Pasty Miso Shiro jasna House of Asia
  • 1 łyżka Wodorostów Wakame House of Asia
  • 50 g Grzybów Shiitake w zalewie House of Asia
  • 2 łyżki Sosu Sojowego jasnego House of Asia
  • 100 g łososia pieczonego
  • 20 g szpinaku baby
  • 15 g marchwi
  • 1 łyżka liści kolendry
  • 15 g dymki

Sposób przygotowania

  1. Wszystkie składniki zupy ułóż w słoiku.
  2. Przed zjedzeniem zalej wrzątkiem i odstaw na 6-8 minut. Wymieszaj i gotowe.

TIP: Zamiast makaronu pszennego możesz również użyć Bezglutenowego makaronu ryżowego świeżego Vermicelli House of Asia.

Tu kupisz nasze produkty