House of Asia
Makaron z batatów stir-fry w sosie kimchi House of Asia

Makaron z batatów stir-fry w sosie kimchi

20 min
2 porcje
lekko pikantne

Ekspresowy stir-fry z twistem! Makaron z batatów w sosie kimchi to idealne połączenie chrupiącego tofu, aromatycznych warzyw i wyrazistej koreańskiej nuty. Prosty, szybki i pełen smaku – spróbuj już dziś!

5 / 5. Ilość głosów: 288

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Makaron przygotuj wg instrukcji na opakowaniu.
  2. Na patelnię wlej olej podsmaż cebulę, czosnek, imbir. Następnie dodaj tofu, marchewkę oraz pora. Smaż do momentu, aż tofu się zarumieni.
  3. Dodaj ugotowany makaron, pastę kimchi oraz szpinak. Dokładnie wymieszaj i smaż jeszcze przez kolejne 5 minut.
  4. Gotowy makaron posyp sezamem.

Tu kupisz nasze produkty