House of Asia
Jajka z Wasabi House of Asia

Jajka z Wasabi

15 min
4 porcje
pikantne

Ten przepis z pewnością zaskoczy Waszych gości. Wystarczy zmieszać pastę Wasabi House of Asia z majonezem polać ugotowane jajka i gotowe. Dzięki temu połączeniu otrzymacie smak z charakterem i piękny wygląd.

5 / 5. Ilość głosów: 119

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Składniki

½ tubki Pasty Wasabi House of Asia lub Pasty Wasabi S&B

8 jajek 

100 g majonezu 

1 łyżka drobno pokrojonego szczypiorku 

 

Sposób przygotowania

1.       Jajka ugotuj na twardo, obierz i przekrój na pół.

2.       Majonez wymieszaj z pastą wasabi, przełóż do worka cukierniczego i udekoruj jajka, na końcu posyp szczypiorkiem.

Tu kupisz nasze produkty