Sałatka ze szpinaku i mango

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 1

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 15 minut

Ostrość:
Lekko ostre

Składniki

  • garść szpinaku
  • 0,5 świeżego mango
  • 0,5 papryczki chilli
  • 1 ogórek
  • 1 czerwona cebula
  • garść orzechów ziemnych

    Dressing

  • 2 łyżki sosu rybnego (można zastąpić sosem sojowym w wersji wege)
  • 2 łyżeczki cukru kokosowego
  • kolendra

Sposób przygotowania

  1. Składniki dressingu wymieszaj i odstaw.
  2. Umyj szpinak, pokrój mango w cienkie plasterki, ogórka w półplasterki, cebulę w piórka, chilli w plasterki lub drobno posiekaj.
  3. Sałatkę wymieszaj z sosem i posyp posiekanymi orzeszkami ziemnymi.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Bezglutenowy sos rybny 200ml House of Asia

Bezglutenowy sos rybny 200 ml

Polecane przepisy

 

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI