Makaron Udon z pastą Katsu curry

Sięgnij po przepis na szybki przepis ze świeżym makaronem Udon i aromatyczną i aksamitną pastą Katsu curry. 

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 244

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 10 min

Ostrość:
Łagodne

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż mięso przez 3 – 4 minuty. Dodaj cebulę, grzyby, paprykę, czosnek i smaż kolejnych kilka minut. Dodaj makaron, pokrojoną dymkę oraz sos yakitori lub katsu curry wymieszaj i dopraw czarnym pieprzem.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron świeży Udon 200g House of Asia

Makaron Udon świeży 200 g

Nowość
Bestseller
Pasta katsu curry 50g House of Asia

Pasta Katsu Curry 50 g

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI