Bezglutenowy makaron ryżowy świeży 200 g
Praktyczny i łatwy w przygotowaniu makaron w formie wstążek o szerokości 5 mm. Dzięki kompozycji składników najwyższej jakości makaron ryżowy oferuje lekkość i wyjątkową konsystencję. To niezwykle wygodna wersja dla wszystkich, którzy cenią czas – do jego przygotowania wystarczą 3 minuty. Posiada również praktyczne, jednoporcjowe opakowanie. Nie zawiera sztucznych konserwantów ani barwników, jest odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Zastosowanie: Ma wszechstronne zastosowanie, znakomicie sprawdza się w daniach typu stir-fry lub jako dodatek do zup oraz sałatek. Pasuje do mięs, owoców morza oraz warzyw.
SKŁADNIKI
Woda, ryż 33 %, skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość energetyczna 562/133 kcal
Tłuszcz 2.00 g
KTN 0.00 g
Węglowodany 27.00 g
w tym Cukry 0.00 g
Białko 1.70 g
Błonnik 0.00 g
Sól 0.10 g
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia