Makaron Udon z pastą Katsu curry

Sięgnij po przepis na szybki przepis ze świeżym makaronem Udon i aromatyczną i aksamitną pastą Katsu curry. 

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 243

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 10 min

Ostrość:
Łagodne

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż mięso przez 3 – 4 minuty. Dodaj cebulę, grzyby, paprykę, czosnek i smaż kolejnych kilka minut. Dodaj makaron, pokrojoną dymkę oraz sos yakitori lub katsu curry wymieszaj i dopraw czarnym pieprzem.
...

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron Udon świeży 200g House of Asia

Makaron Udon świeży 200g

Nowość
Bestseller
Pasta katsu curry 50g House of Asia

Pasta Katsu Curry 50g

Nowość
Bestseller
Grzyby Shiitake w zalewie 284g House of Asia

Grzyby Shiitake w zalewie 284g

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

 

NASZE MARKI