Mini burgerki z panierowanym dorszem, szpinakowym krążkiem i sosem Sriracha

Wypróbuj wyjątkowe mini burgery z dorszem i szpinakowymi vergerami od Yummity! Wystarczy dodać kilka składników oraz ulubione dodatki, a pyszny obiad będzie gotowy już w 30 minut! Przepis przygotowany we współpracy z Marcinem Kozickim – Co dziś zjemy

Oceń przepis, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 4

Czas: 30 min.

Poziom trudności:

Ostrość:

Składniki

Dip:

Sposób przygotowania

  1. Filet z dorsza wytnij na kształt bułek. Następnie dopraw solą i pieprzem. Do miseczki wsyp panko i opanieruj filety. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż filety z obu stron na złoty kolor.
  2. Vergery przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  3. W miseczce wymieszaj wszystkie składniki d
  4. Bułki rozetnij na pół, a następnie posmaruj je dipem, wyłóż ulubione dodatki, filet z dorsza oraz vergera. Przykryj drugą połówką bułki.
...

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

NASZE MARKI