Pamiętajcie, że kuchnia chińska nie jest trudna. Na dowód tego mamy dla Was przepis od jakjalubiejeść na domowe sajgonki, które z łatwością przyrządźcie w niecałą godzinę. Farsz z dodatkiem naszych grzybów mun i makaronem vermicelli przeniesie Twoje kubki smakowe do najodleglejszych zakątków Chin. Zobaczcie, jak poradziła sobie z tym przepisem jakjalubiejesc – Kliknij tutaj
Liczba porcji: 4 |
Czas: 50 min. |
Składniki100g Makaronu Vermicelli House of Asia 2 łyżki Sosu rybnego House of Asia 2 łyżki Sosu sojowego jasny House of Asia 22-24 szt. Papieru ryżowego House of Asia 1/3 opakowania Grzybów mun House of Asia 2 pojedyncze zmielone piersi z kurczaka (lub inne mielone mięso) 1 duża marchewka 2 łyżki oliwy z oliwek 3 cebule dymki ze szczypiorkiem 1 łyżeczka czosnku granulowanego lub 2 ząbki świeżego 1/2 pęczka natki pietruszki pieprz 1 jajko |
Sposób przygotowania
|