Warzywa w sosie ostrygowym

Spróbuj wybornego połączenia warzyw, aromatycznych grzybów mun z dodatkiem sosu ostrygowego, który nadaje daniu delikatny słodko-słony smak. Przygotowanie potrawy zajmie Ci zaledwie 20 minut.

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 4

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 20 min.

Ostrość:

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Grzyby mun zalej wrzątkiem i odstaw na 15 min.
  2. Sos ostrygowy oraz pastę imbir czosnek chili wymieszaj z wodą.
  3. Do rozgrzanego woka wlej olej, podsmaż warzywa i grzyby przez 4-5 minut. Wymieszaj dokładnie z sosem.

TIP: Gotowe danie posyp świeżą kolendrą i sezamem.

...

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Grzyby Mun suszone całe 50g House of Asia

Grzyby Mun całe 50g

Nowość
Bestseller
Grzyby Mun krojone 30g House of Asia

Grzyby Mun krojone 30g

Nowość
Bestseller
Pędy bambusa paseczki 225g House of Asia

Pędy bambusa paseczki 225g

Nowość
Bestseller
Sos ostrygowy 165g House of Asia

Sos ostrygowy 165g

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

 

NASZE MARKI