Warzywa w sosie ostrygowym

Spróbuj wybornego połączenia warzyw, aromatycznych grzybów mun z dodatkiem sosu ostrygowego, który nadaje daniu delikatny słodko-słony smak. Przygotowanie potrawy zajmie Ci zaledwie 20 minut.

Oceń przepis, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 3

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 20 min.

Poziom trudności:

Ostrość:

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Grzyby mun zalej wrzątkiem i odstaw na 15 min.
  2. Sos ostrygowy oraz pastę imbir czosnek chili wymieszaj z wodą.
  3. Do rozgrzanego woka wlej olej, podsmaż warzywa i grzyby przez 4-5 minut. Wymieszaj dokładnie z sosem.

TIP: Gotowe danie posyp świeżą kolendrą i sezamem.

...

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

NASZE MARKI