Makaron z grzybami i pastą miodowo-czosnkową

Azjatycki obiad w 15 minut? Z pastą miodowo-czosnkową od House of Asia to możliwe! Połącz ją z naszym makaronem Chow Mein, aromatycznymi grzybami Shiitake i świeżymi warzywami, aby stworzyć pełne smaku danie w mgnieniu oka

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 268

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 15 min

Ostrość:
Łagodne

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Rozgrzej wok. Dodaj niewielką ilość oleju i podsmaż cebulę, paprykę oraz marchewkę. Dodaj mięso oraz grzyby i smaż całość przez 4 minuty. Następnie dodaj ugotowany makaron, pastę miodowo-czosnkową i liście szpinaku. Dokładnie wymieszaj i dopraw czarnym pieprzem.
  3. Podawaj posypane świeżą dymką i sezamem i sezamem.

TIp: Zamiast grzybów shiitake możesz użyć innych chińskich grzybów np. grzybów Enoki House of Asia.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron Chow Mein 250g House of Asia

Makaron Chow Mein 250 g

Nowość
Bestseller
Pasta miodowo-czosnkowa 50g House of Asia

Pasta miodowo-czosnkowa 50 g

Nowość
Bestseller
Biały sezam 50g House of Asia

Sezam biały 50 g

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI