Bezglutenowy makaron ryżowy świeży Vermicelli 200 g
Makaron Świeży Ryżowy powstał z wyselekcjonowanych składników wysokiej jakości, dzięki czemu charakteryzuje się sprężystą oraz elastyczną teksturą. Posiada wygodne jednoporcjowe opakowanie, a do jego przygotowania wystarczą tylko 3 minuty. Jest odpowiedni dla wegan i wegetarian, nie zawiera sztucznych konserwantów oraz barwników.
Zastosowanie:
Makaron jest idealnym dodatkiem do zup, dań typu stir-fry, jak również do sałatek oraz spring rollsów czy sajgonek. Pasuje zarówno do mięs, owoców morza oraz warzyw.
SKŁADNIKI
Woda, ryż 38 %, skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość energetyczna 562 kJ / 133 kcal
Tłuszcz 2.00 g
KTN 0.00 g
Węglowodany 27.00 g
w tym Cukry 0.00 g
Białko 1.70 g
Błonnik 0.00 g
Sól 0.20 g
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia