Pasta Kantońska stir-fry 50g House of Asia
Nowość
Bestseller

Pasta Kantońska Stir-fry 50g

Pasta katońska ma słodko-pikantny aromat i lekko pomidorowy smak. Nadaje potrawom niepowtarzalny i charakterystyczny dla Kantonu smak. Stosowana jest głównie do dań stir-fry w stylu kantońskim, ale może być stosowana również jako składnik sosów, dipów czy marynat do mięs oraz warzyw.

SKŁADNIKI

Sos SOJOWY (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier), cukier, sos słodki (cukier trzcinowy, woda, sól), ocet ryżowy, sos OSTRYGOWY (OSTRYGI, sos SOJOWY (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier), woda, cukier, sól, skrobia modyfikowana, mąka kukurydziana), czosnek, pasta pomidorowa, imbir, sos RYBNY (ANCHOIS, sól, cukier), sól, cebula w proszku, olej SEZAMOWY, skrobia modyfikowana, przyprawy, barwnik: karmel.

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Wartość energetyczna 786 kJ / 186 kcal

Tłuszcz 1.70 g

KTN 0.40 g

Węglowodany 38.00 g

w tym Cukry 34.00 g

Białko 3.10 g

Błonnik 3.10 g

Sól 7.40 g

 

KTN – kwasy tłuszczowe nasycone

* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 4.7 / 5. Ilość głosów: 9

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

ZAMÓW ONLINE

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Pasta miodowo-czosnkowa 50g House of Asia

Pasta miodowo-czosnkowa 50g

Nowość
Bestseller
Pasta Kung Pao 50g House of Asia

Pasta Kung Pao 50g

NASZE MARKI