Łagodna aromatyczna pasta do przygotowania chińskiego dania smażonego stir-fry z Kantonu.
Gramatura: 50 g
Łagodna aromatyczna pasta do przygotowania chińskiego dania smażonego stir-fry z Kantonu.
Gramatura: 50 g
sos SOJOWY (ekstrakt z SOI, sól, woda), cukier, melasa, ocet ryżowy, woda, czosnek, pasta z pomidorów (przecier pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), imbir, sos RYBNY (ANCHOIS, sól, cukier, woda), sól, cebula mielona, olej SEZAMOWY, przyprawy, skrobia kukurydziana, kwas: kwas octowy, barwnik: karmel, skrobia modyfikowana, pieczarki, ekstrakt drożdżowy, przeciwutleniacz: kwas mlekowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna 804 kJ / 190 kcal
Tłuszcz 2,3 g
KTN 0,4 g
Węglowodany 38 g
w tym Cukry 32 g
Białko 3,7 g
Sól 7,5 g
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia