Pasta Kantońska Stir-fry 50 g
Pasta katońska ma słodko-pikantny aromat i lekko pomidorowy smak. Nadaje potrawom niepowtarzalny i charakterystyczny dla Kantonu smak. Stosowana jest głównie do dań stir-fry w stylu kantońskim, ale może być stosowana również jako składnik sosów, dipów czy marynat do mięs oraz warzyw.
SKŁADNIKI
Sos SOJOWY (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier), cukier, sos słodki (cukier trzcinowy, woda, sól), ocet ryżowy, sos OSTRYGOWY (OSTRYGI, sos SOJOWY (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier), woda, cukier, sól, skrobia modyfikowana, mąka kukurydziana), czosnek, pasta pomidorowa, imbir, sos RYBNY (ANCHOIS, sól, cukier), sól, cebula w proszku, olej SEZAMOWY, skrobia modyfikowana, przyprawy, barwnik: karmel.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość energetyczna 786 kJ / 186 kcal
Tłuszcz 1.70 g
KTN 0.40 g
Węglowodany 38.00 g
w tym Cukry 34.00 g
Białko 3.10 g
Błonnik 3.10 g
Sól 7.40 g
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia