Myślisz, że znasz Azję od kuchni? Zbieraj punkty i graj o nagrody!

Myślisz, że znasz Azję od kuchni? Zbieraj punkty i graj o nagrody!

Dlaczego ryż jaśminowy jest… jaśminowy? Który kraj jest największym producentem pieprzu? Kto wymyślił wok? – myślisz, że znasz Azję od kuchni? Zbieraj punkty i wygrywaj nagrody w nowym cyklu konkursowym.

Już 6 czerwca rusza konkurs „Azja od kuchni”, w którym to Ty decydujesz o co grasz!

Sprawdź swoją wiedzę o kuchni azjatyckiej odpowiadając na pytania konkursowe, a zebrane punkty wymieniaj na nagrody.

JAK GRAĆ?

  1. W każdy wtorek, przez 6 tygodni będziemy publikować na Facebooku pytanie konkursowe dotyczące jednej z naszych 3 azjatyckich kuchni: chińskiej, japońskiej i tajskiej.
  2. W komentarzu pod postem zawierającym pytanie konkursowe wpisz swoją odpowiedź tak szybko jak umiesz. Punkty uzyska pięć pierwszych osób, które podadzą właściwą odpowiedź bezpośrednio w komentarzu pod postem:
  • Pierwsza poprawna odpowiedź: 5 punktów
  • Druga poprawna odpowiedź: 4 punkty
  • Trzecia poprawna odpowiedź: 3 punkty
  • Czwarta poprawna odpowiedź: 2 punkty
  • Piąta poprawna odpowiedź: 1 punkt
  1. Punkty możesz kolekcjonować lub od razu zamieniać na nagrody. Jeśli decydujesz, że kończysz grę – przyznajemy Ci nagrodę zgodnie z tabelą, a ilość Twoich punktów automatycznie wyniesie zero.

 

GRASZ DALEJ? ŚWIETNIE, CZEKA CIĘ RYWALIZACJA O PUNKTY I UDZIAŁ W WARSZTATACH KULINARNYCH Z SZEFAMI KUCHNI KAJETANEM I TOMKIEM

JAK GRAĆ DALEJ?

Po prostu bądź z nami w kolejne wtorki i zbieraj punkty! W każdej chwili możesz zamienić je na jedną z nagród z tabeli, ale możesz też GRAĆ DALEJ!

Kiedy uzbierasz 10 punktów wygrasz nagrodę główną a więc udział w warsztatach kulinarnych dla Ciebie oraz jednej osoby towarzyszącej.
JAK SPRAWDZIĆ ILE MASZ JUŻ PUNKTÓW?

W każdą środę będziemy publikować tablicę graczy wraz z punktacją. Zobacz ile punktów brakuje Ci do nagrody głównej i… GRAJ DALEJ!

Tu dowiesz się więcej o zasadach konkursu: REGULAMIN KONKURSU „AZJA OD KUCHNI”

JESTEŚ GOTOWY ZAGRAĆ O NAJWYŻSZĄ STAWKĘ I POZNAĆ AZJĘ OD KUCHNI? 

Azja od kuchni warsztaty kulinarne House of Asia
Wróć do poprzedniej strony

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 1

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron instant pszenny 100g House of Asia

Makaron instant pszenny 100 g

Nowość
Bestseller
Makaron Chow Mein 250g House of Asia

Makaron Chow Mein 250 g

Nowość
Bestseller
Makaron Mie 250g House of Asia

Makaron Mie 250 g

Nowość
Bestseller
Makaron Ramen 300g House of Asia

Makaron Ramen 300 g

Nowość
Bestseller
Makaron Udon 300g House of Asia

Makaron Udon 300 g

Nowość
Bestseller
Makaron Soba 300g House of Asia

Makaron Soba 300 g

Nowość
Bestseller
Sos sojowy jasny 150ml House of Asia

Sos sojowy jasny 150 ml

Nowość
Bestseller
Sos sojowy ciemny 150 ml House of Asia

Sos sojowy ciemny 150 ml

NASZE MARKI