Kuchnia japońska

Imbir do sushi różowy

Nowość
Bestseller

Chrupiący, delikatny i orzeźwiający młody imbir jest doskonałym dodatkiem  do dań z woka i świeżych, lekkich sałatek. Najczęściej podawany z sushi – przegryzany między kęsami oczyszcza kubki smakowe i zaostrza apetyt. Jego różowy kolor nadaje daniom pięknej barwy.

Gramatura: 190 g

Zamów online

frisco
tesco
carrefour
auchan direct
aledobre
polski koszyk
selgros24
leclerc
bdsklep
krainaeko
nasushi
puregreen
przepisy chinskie
sano
api market

SKŁADNIKI

imbir 57,9%
woda
sól
regulator kwasowości: kwas octowy
kwas cytrynowy; wzmacniacz smaku glutaminian monosodowy
substancja konserwująca: sorbinian potasu
substancja słodząca: acesulfam K
neotam
sacharyny
sukraloza
barwnik:antocyjany

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

Energia: kJ 196 / kcal 47
Tłuszcz 0,6g
KTN* 0,3g
Węglowodany 7,5g
Cukry 4,8g
Białko 1,5g
Sól 3,5g
*KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY