Jajka z Wasabi

Ten przepis z pewnością zaskoczy Waszych gości. Wystarczy zmieszać pastę Wasabi House of Asia z majonezem polać ugotowane jajka i gotowe. Dzięki temu połączeniu otrzymacie smak z charakterem i piękny wygląd.

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 118

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 4

Czas: 15 min

Ostrość:
Pikantne

Składniki

½ tubki Pasty Wasabi House of Asia lub Pasty Wasabi S&B

8 jajek 

100 g majonezu 

1 łyżka drobno pokrojonego szczypiorku 

 

Sposób przygotowania

1.       Jajka ugotuj na twardo, obierz i przekrój na pół.

2.       Majonez wymieszaj z pastą wasabi, przełóż do worka cukierniczego i udekoruj jajka, na końcu posyp szczypiorkiem.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Pasta Wasabi 43g House of Asia

Pasta Wasabi 43 g

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI