Kiełki fasoli mung 330g House of Asia
Nowość
Bestseller

Kiełki fasoli Mung 330g

Chrupiące kiełki fasoli mung w zalewie wykorzystywane przede wszystkim w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej, równie dobrze sprawdzą się w daniach kuchni europejskiej. To składnik, który sprawdzi się w każdej kuchni. Kiełki fasoli mung stanowią bogate źródło wielu niezbędnych substancji odżywczych i witalnych, w tym błonnika. Doskonałe na ciepło i zimno, np. jako dodatek do sałatek, kanapek, zup oraz dań stir-fry.

Gramatura: 330g

SKŁADNIKI

Kiełki fasoli mung 54,5 %, woda, sól, regulator kwasowości; kwas cytrynowy.

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Wartość energetyczna 129 kJ / 31 kcal
Tłuszcz 0 g
KTN 0 g
Węglowodany 4,0 g
w tym Cukry 2,2 g
Białko 2,9 g
Błonnik 1,5 g
Sól 1,4 g

KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 2

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

ZAMÓW ONLINE

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron Chow Mein 250g House of Asia

Makaron Chow Mein 250g

Nowość
Bestseller
Makaron Mie 250g House of Asia

Makaron Mie 250g

Nowość
Bestseller
Pędy bambusa paseczki 330g House of Asia

Pędy bambusa paseczki 330g

Nowość
Bestseller
Pędy bambusa paseczki 225g House of Asia

Pędy bambusa paseczki 225g

NASZE MARKI