Szybka zupa Pho

Zdrowy i odżywczy bulion to klasyka kuchni wietnamskiej. Ten pełen dodatków azjatycki rosół można przygotować na wiele sposób, a szybka wersja z aromatyczną kolendrą i szczypiorkiem na pewno zaskoczy smakiem każdego miłośnika kuchni orientalnej. Kulinarna rozgrzewka na zimowe dni!

Oceń przepis, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 15 min.

Poziom trudności:

Ostrość:

Składniki

Sposób przygotowania

  1. W garnku zagotuj bulion, a następnie dodaj pastę Pho. Całość dobrze wymieszaj i doprowadź do wrzenia.
  2. Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  3. Do miski włóż makaron, chili, pokrojoną surową polędwicę (lub przepłukanego i podsmażonego na oliwie jackfruita) oraz szczypiorek. Całość zalej wrzącym bulionem i posyp kolendrą.

TIP: Zamiast papryczki chili dodaj 1 łyżeczkę pasty chili

...

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

NASZE MARKI