Zupa Pho z wołowiną i makaronem ryżowym

Zanurz się w smakowitym doświadczeniu kulinarnym z naszym przepisem na autentyczną wietnamską zupę Pho z delikatną wołowiną i bezglutenowym makaronem ryżowym House of Asia. Wykorzystując najwyższej jakości sos sojowy jasny, ta zupa gotuje się błyskawicznie – w zaledwie 15 minut! Gotowa w mgnieniu oka, zapewni Ci wyjątkowy smak Dalekiego Wschodu bez konieczności wychodzenia z domu!

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 196

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 9

Czas: 15 min

Ostrość:
Lekko ostre

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Do garnka włóż szponder, kości, cebule, marchewki, anyż, goździki, koper włoski oraz kardamon, zalej zimną wodą i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 godziny. Pod koniec dopraw do smaku sosem sojowym, solą, pieprzem, całość wymieszaj i przelej przez drobne sito. Wołowinę z bulionu pokrój na plastry.
  2. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  3. Do misek rozłóż ugotowany makaron, plastry wołowiny, dymkę, kolendrę i zalej wrzącym bulionem.

PRODUKTY POWIĄZANE

 

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

 

NASZE MARKI