Zupa Pho z wołowiną i makaronem ryżowym

Zanurz się w smakowitym doświadczeniu kulinarnym z naszym przepisem na autentyczną wietnamską zupę Pho z delikatną wołowiną i bezglutenowym makaronem ryżowym House of Asia. Wykorzystując najwyższej jakości sos sojowy jasny, ta zupa gotuje się błyskawicznie – w zaledwie 15 minut! Gotowa w mgnieniu oka, zapewni Ci wyjątkowy smak Dalekiego Wschodu bez konieczności wychodzenia z domu!

5 / 5. Ilość głosów: 197

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 9

Czas: 15 min

Ostrość:
Lekko ostre

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Do garnka włóż szponder, kości, cebule, marchewki, anyż, goździki, koper włoski oraz kardamon, zalej zimną wodą i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 godziny. Pod koniec dopraw do smaku sosem sojowym, solą, pieprzem, całość wymieszaj i przelej przez drobne sito. Wołowinę z bulionu pokrój na plastry.
  2. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  3. Do misek rozłóż ugotowany makaron, plastry wołowiny, dymkę, kolendrę i zalej wrzącym bulionem.

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Bezglutenowy makaron ryżowy 5 mm 200g House of Asia

Makaron ryżowy 5 mm 200 g

Nowość
Bestseller
Sos sojowy jasny 150ml House of Asia

Sos sojowy jasny 150 ml

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

Pad thai z kurczakiem

 

NASZE MARKI