27 lutego ruszamy z kolejną edycją konkursu „Azja od kuchni”. Tym razem tematem naszej zabawy będzie Japonia. Na znawców japońskiej kuchni i kultury tego kraju czekają wyjątkowe nagrody – BENTO oraz produkty House of Asia. Podobnie jak w poprzednich edycjach – to Ty decydujesz, o co grasz!
Jak wziąć udział w naszym konkursie?
Dwa razy w tygodniu – we wtorek i czwartek – publikujemy na naszym Facebooku post konkursowy dotyczący Japonii.
W komentarzach pod postem wpisz pytanie, na które odpowiedzią jest przedstawione przez nas hasło. Tym razem nie liczy się czas Twojej odpowiedzi, a kreatywność. Zaskoczcie nas J
Jak oceniamy odpowiedzi?
Nasza komisja konkursowa, przejrzy i oceni wszystkie zgłoszone komentarze, z których wyłonimy pięć najlepszych.
Najciekawsza odpowiedź otrzyma 5 punktów
Druga najciekawsza odpowiedź otrzyma 4 punkty
Trzecia najciekawsza odpowiedź otrzyma 3 punkty
Czwarta najciekawsza odpowiedź otrzyma 2 punkty
Piąta najciekawsza odpowiedź otrzyma 1 punkt
Pamiętaj, że nawet w trakcie konkursu, możesz wymienić zdobyte przez siebie punkty na nagrody lub zbierać je przez całą zabawę. Jeśli zechcesz wcześniej zakończyć swoją grę, otrzymasz od nas nagrodę zgodnie z obecnie posiadaną liczbą punktów, które zostaną wyzerowane.
Co jeśli zdecydujesz grać dalej?
REGULAMIN KONKURSU – Azja od kuchni
Wtedy masz szansę rywalizować o nagrodę główną – BENTO czyli piękne pudełko na lunch do pracy lub szkoły, wraz z akcesoriami – dzięki niemu, Twój lunch już nigdy nie będzie taki jak wcześniej oraz PRODUKTY, z których przygotujesz pyszne dania na twój ulubiony lunch!
Aby grać dalej, po prostu bądź z nami, zadawaj pytania i zbieraj punkty! Jeśli zbierzesz ich 10 otrzymasz od nas nagrodę główną, czyli właśnie BENTO oraz duży zestaw produktów House of Asia.
Chcesz sprawdzić ilość punktów?
W każdy kolejny dzień po publikacji postu konkursowego, w komentarzach będziemy publikować tabelkę z punktacją, na której możesz sprawdzić, ile punktów brakuje ci do głównej wygranej.
Więcej dowiesz się z naszego regulaminu: REGULAMIN KONKURSU – Azja od kuchni