Malinowe naleśniki z papieru ryżowego House of Asia

Malinowe naleśniki z papieru ryżowego

15 min
4 porcje
łagodne

0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Malinowe naleśniki z papieru ryżowego to lekki i orzeźwiający deser w tropikalnym wydaniu. Krem kokosowy z malinami oraz sos z marakui tworzą połączenie, które zachwyca świeżością i delikatnością smaku.

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Mleczko kokosowe ubij z połową cukru pudru na puszysty krem, dodaj maliny i wymieszaj.
  2. Arkusze papieru ryżowego delikatnie namocz, na środek nałóż porcję kremu z malinami i zwiń jak naleśnika.
  3. Przełóż na talerz, polej pulpą z marakui, udekoruj pozostałymi malinami i listkami mięty.

Tu kupisz nasze produkty