Tofu czosnkowo-miodowe z warzywami

Tofu to doskonała alternatywa dla mięsa. Odznacza się wysoką zawartością białka sojowego, wapnia i fosforu. Mamy dla Was przepis prosto z Chin czyli tofu czosnkowo-miodowe z warzywami. Aromatyczne, zdrowe i szybkie w przygotowaniu. Wystarczy kilka produktów House Of Asia, świeże warzywa, tofu i gotowe! 

Liczba porcji:

4

Czas: 25 min.

Poziom:

Poziom:

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Makaron ugotuj al dente.
  2. Na rozgrzaną patelnię wlej oba oleje i podsmaż tofu na złoty kolor.
  3. Dodaj warzywa i całość smaż na dużym ogniu przez 5 minut. Dodaj makaron, sos zosnkowy i Sambal. Całość wymieszaj i podsmażaj jeszcze przez 2 minuty.
...

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Grillowany kurczak po tajsku z ananasem SMYK

Makaron Chow Mein po azjatycku

Wróć do poprzedniej strony

NASZE MARKI