Tofu czosnkowo-miodowe z warzywami

Tofu to doskonała alternatywa dla mięsa. Odznacza się wysoką zawartością białka sojowego, wapnia i fosforu. Mamy dla Was przepis prosto z Chin czyli tofu czosnkowo-miodowe z warzywami. Aromatyczne, zdrowe i szybkie w przygotowaniu. Wystarczy kilka produktów House Of Asia, świeże warzywa, tofu i gotowe! 

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 1

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 4

Czas: 25 min.

Ostrość:

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Makaron ugotuj al dente.
  2. Na rozgrzaną patelnię wlej oba oleje i podsmaż tofu na złoty kolor.
  3. Dodaj warzywa i całość smaż na dużym ogniu przez 5 minut. Dodaj makaron, sos zosnkowy i Sambal. Całość wymieszaj i podsmażaj jeszcze przez 2 minuty.
...

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron jajeczny 250g House of Asia

Makaron jajeczny 250g

Nowość
Bestseller
Sos chili Sambal Oelek 240g House of Asia

Sos chili Sambal Oelek 240g

Nowość
Bestseller
Olej z prażonego sezamu 150ml House of Asia

Olej z prażonego sezamu 150ml

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI