Używany do doprawiania ryżu do sushi w celu nadania mu kleistej konsystencji oraz charakterystycznego, tradycyjnego smaku. Ma lekką konsystencję i słomkową barwę. Ułatwia samodzielne przygotowanie sushi w domu.
Gramatura: 200ml
Używany do doprawiania ryżu do sushi w celu nadania mu kleistej konsystencji oraz charakterystycznego, tradycyjnego smaku. Ma lekką konsystencję i słomkową barwę. Ułatwia samodzielne przygotowanie sushi w domu.
Gramatura: 200ml
woda, cukier, syrop glukozowy, ryż, sól, naturalne drożdże
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna 470 kJ / 111 kcal
Tłuszcz 0.00 g
KTN 0.00 g
Węglowodany 27.60 g
w tym Cukry 27.60 g
Białko 0.00 g
Błonnik 0.00 g
Sól 0.10 g
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia