Tofu czosnkowo-miodowe z warzywami

Tofu to doskonała alternatywa dla mięsa. Odznacza się wysoką zawartością białka sojowego, wapnia i fosforu. Mamy dla Was przepis prosto z Chin czyli tofu czosnkowo-miodowe z warzywami. Aromatyczne, zdrowe i szybkie w przygotowaniu. Wystarczy kilka produktów House Of Asia, świeże warzywa, tofu i gotowe! 

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 5 / 5. Ilość głosów: 2

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 4

Czas: 25 min.

Ostrość:

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Makaron ugotuj al dente.
  2. Na rozgrzaną patelnię wlej oba oleje i podsmaż tofu na złoty kolor.
  3. Dodaj warzywa i całość smaż na dużym ogniu przez 5 minut. Dodaj makaron, sos zosnkowy i Sambal. Całość wymieszaj i podsmażaj jeszcze przez 2 minuty.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron jajeczny 250g House of Asia

Makaron jajeczny 250 g

Nowość
Bestseller
Sos chili Sambal Oelek 240g House of Asia

Sos chili Sambal Oelek 240 g

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Jak przygotować ryż do sushi?

Żółte curry z kurczakiem i dynią

 

NASZE MARKI