Błyskawiczna zupa Miso w słoiku z grzybami Shiitake i z pieczonym łososiem

Japońska zupa miso w wersji „to go”! Połączenie makaronu, miso, wodorostów i łososia w słoiku – wystarczy zalać wrzątkiem i chwilę poczekać. Smak Azji w kilka minut, gdziekolwiek jesteś!

5 / 5. Ilość głosów: 141

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 1

Czas: 5 min

Ostrość:
Lekko ostre

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Wszystkie składniki zupy ułóż w słoiku.
  2. Przed zjedzeniem zalej wrzątkiem i odstaw na 6-8 minut. Wymieszaj i gotowe.

TIP: Zamiast makaronu pszennego możesz również użyć Bezglutenowego makaronu ryżowego świeżego Vermicelli House of Asia.

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron instant pszenny 100g House of Asia

Makaron instant pszenny 100 g

Nowość
Bestseller
Sos sojowy jasny 150ml House of Asia

Sos sojowy jasny 150 ml

Nowość
Bestseller
Wodorosty Wakame 30g House of Asia

Wodorosty Wakame 30 g

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

Pad thai z kurczakiem

 

NASZE MARKI