Menu
O Nas
Produkty
Przepisy
Tipy
Ebooki
Gdzie kupić
Blog
Kontakt
Menu
O nas
Produkty
Przepisy
Hity
Zupa miso
Zupa dyniowa
Poke bowl
Zupa tajska
Dania stir-fry
Sajgonki
Szybkie dania
Ramen
Sushi
Pad Thai
Curry
Spring rolls
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez glutenu
Koktajle i drinki
Na słodko
Kuchnia
Japońska
Tajska
Chińska
Koreańska
Indyjska
Wietnamska
Indonezyjska
Fusion
Posiłek
Śniadanie
Sałatki
Lunch
Zupa
Obiad
Deser
Kolacja
Składniki
Mleczko kokosowe
Łosoś
Makaron
Ryż
Warzywa
Owoce
Mięso
Ryby
Owoce morza
Grzyby
Sosy
Kurczak
Tofu
Okazja
Grill
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Przekąski na imprezę
Dla dzieci
Tipy
Ebooki
Gdzie kupić
Blog
Kontakt
Menu
Marka
Produkty
Przepisy
Tipy
Ebooki
Gdzie kupić
Blog
Kontakt
Makaron instant pszenny 100 g
Makaron instant pszenny 200 g
Makaron Chow Mein 250 g
Makaron jajeczny 250 g
Makaron Mie 250 g
Bezglutenowy makaron z zielonego groszku 100 g
Bezglutenowy makaron ryżowy Vermicelli 200 g
Bezglutenowy makaron ryżowy świeży Vermicelli 200 g
Bezglutenowy makaron Vermicelli z fasoli Mung 80 g
Bezglutenowy makaron ryżowy 5 mm 100 g
Bezglutenowy makaron ryżowy 5 mm 200 g
Bezglutenowy makaron ryżowy 10 mm 200 g
Bezglutenowy makaron ryżowy świeży 200 g
Makaron Mie gniazda pszenny 200 g
Bezglutenowy makaron ryżowy z kurkumą 5mm 200 g
Bezglutenowy makaron Vermicelli szklisty 100 g
Makaron z batatów 200 g
Bezglutenowy makaron ryżowy z czarnym sezamem 5mm 200 g
Bezglutenowy makaron z tapioką i zieloną herbatą 200 g
Makaron Ramen 300 g
Makaron Ramen świeży 200 g
Makaron Udon 300 g
Makaron Udon świeży 200 g
Makaron Soba 300 g
Bezglutenowy makaron do zupy Pho 4mm 200 g
Bezglutenowy makaron ryżowy 7 mm 200 g
Papier do sajgonek i spring rolls z tapioką 50 g
Papier ryżowy kolorowy do sajgonek i spring rolls 100 g
Papier ryżowy do sajgonek i spring rolls 100 g
Sos sojowy jasny 150 ml
Sos sojowy jasny 625 ml
Sos sojowy ciemny 150 ml
Sos sojowy ciemny 625 ml
Bezglutenowy sos sojowy jasny 150 ml
Sos sojowy słodki 150 ml
Sos sojowy grzybowy 150 ml
Sos sojowy Premium do sushi 150 ml
Sos sojowy o zmniejszonej zawartości soli do sushi 150 ml
Sos Mirin przyprawa 200 ml
Sos do ryżu do sushi 200 ml
Sos Yakitori 50 g
Sos ponzu z yuzu 150 ml
Bezglutenowy sos rybny 200 ml
Chipsy Nori prażone 3 g
Liście Nori alg morskich 4 szt.
Liście Nori alg morskich 6 szt. 15 g
Liście Nori Premium alg morskich 8 szt.
Wodorosty Wakame 30 g
Fasola Edamame 400 g
Tempura panierka 150 g
Panierka Panko 200 g
Ryż do sushi 400 g
Ryż do sushi 500 g
Ryż do sushi 1 kg
Ocet ryżowy 150 ml
Sos gyoza 250 ml
Ocet z yuzu 250 ml
Pasta Miso 75 g
Pasta Miso Dashi ciemna 120 g
Pasta Miso Shiro jasna 120 g
Wasabi w proszku 12 g
Pasta Wasabi 43 g
Pasta Katsu Curry 50 g
Młody imbir do sushi biały 190 g
Młody imbir do sushi biały 360 g
Młody imbir do sushi różowy 190 g
Młody imbir do sushi różowy 360 g
Rzodkiew marynowana Daikon 350 g
Kanpyo tykwa marynowana 100 g
Sos Teriyaki 150 ml
Sos Unagi 150 ml
Sos Tonkatsu 150 ml
Sos Kimchi 150 ml
Zestaw do sushi Premium dla 4-6 osób 70 kawałków
Zestaw startowy do sushi dla 2-4 osób
Pałeczki do sushi bambusowe 4 pary
Mata bambusowa do sushi
Mleczko kokosowe 5-7% 200 ml
Mleczko kokosowe 5-7% 400 ml
Mleczko kokosowe BIO 5-7% 400 ml
Mleczko kokosowe 12-14% 400 ml
Mleczko kokosowe 17-19% 400 ml
Mleczko kokosowe BIO 17-19% 400 ml
Mleczko kokosowe BIO 20-22% 400 ml
Sok z limonki 250 ml
Pasta miodowo-czosnkowa 50 g
Pasta Kantońska Stir-fry 50 g
Pasta Kung Pao 50 g
Pasta Butter Chicken łagodna 50 g
Pasta Tikka Masala średnio-ostra 50 g
Pasta Korma Curry łagodna 50 g
Kimchi 280 g
Pasta Kimchi pikantna 50 g
Pasta Bulgogi średnio-ostra 50 g
Pasta zupa Pho 50 g
Pasta Nasi Goreng 50 g
Pasta Laksa Stir-fry 50 g
Pasta z trawy cytrynowej 50 g
Pasta z czosnku 120 g
Pasta z chili 120 g
Pasta z imbiru 120 g
Pasta z czosnku, imbiru i chili 120 g
Pasta Massaman curry 50 g
Pasta Massaman curry 113 g
Pasta curry czerwona 50 g
Pasta curry czerwona 113 g
Pasta curry zielona 50 g
Pasta curry zielona 113 g
Pasta curry żółta 113 g
Sos Pad Thai 72 g
Pasta Pad Thai 113 g
Pasta Tom Kha 113 g
Pasta Tom Yum 113 g
Grzyby Shiitake 30 g
Grzyby Shiitake w zalewie 284 g
Sos z grzybów Shiitake 50 g
Grzyby Mun całe 50 g
Grzyby Mun krojone 30 g
Grzyby Snow Fungus suszone 30 g
Grzybki Enoki 425 g
Grzyby słomkowe 425 g
Kiełki fasoli Mung 330 g
Pędy bambusa paseczki 330 g
Pędy bambusa paseczki 225 g
Warzywa do woka 330 g
Sos chili Sambal Oelek 240 g
Sos do kaczki po pekińsku 230 g
Sos Hoisin słodko pikantny stir-fry 240 g
Sos ostrygowy 165 g
Olej z prażonego sezamu 150 ml
Sos Sriracha czerwone chili 280 g
Trawa cytrynowa mielona 120 g
Przyprawa kuchni tajskiej 20 g
Przyprawa Garam masala 20 g
Przyprawa Tandoori masala 20 g
Przyprawa curry łagodne 20 g
Przyprawa kuchni chińskiej 20 g
Przyprawa 5 smaków 20 g
Przyprawa kuchni japońskiej 20 g
Liście limonki kaffir cięte 5 g
Liście limonki kaffir całe 10 g
Sezam czarny 50 g
Sezam biały 50 g
Zupa Ramen w wersji idealnej
Horoskop Chiński 2025 r. – co przyniesie los w roku Węża
Sprawdź swój chiński znak zodiaku
Jakie są rodzaje sushi? Zostań ekspertem kuchni japońskiej!
Jak smakuje Pad Thai?
Jak zawijać papier ryżowy na spring rollsy i sajgonki?
Konkurs Zrób to w domu
Jak wykorzystać mleczko kokosowe w kuchni?
Jak gotować w parowniku bambusowym?
Konkurs letnie smaki
Konkurs Międzynarodowy Dzień Sushi
Pięć przepisów na dziecinnie proste dania
Trzy propozycje menu na Dzień Matki
Jak przygotować marynatę na grilla z azjatyckim twistem?
Poznaj sekret soczystego mięsa z grilla
Odkryj wróżbę i azjatyckie danie
Konkurs pokaż nam azjatycki deser
Konkurs pokaż nam chińskie lub koreańskie danie
Wygraj licytację WOŚP i zaproś Szefa Kuchni do domu
Konkurs Mikołajkowy zgarnij zestaw Sushi Premium
Warsztaty kulinarne kuchni tajskiej za nami!
Wygraj warsztaty kulinarne z Martyną Chomacką
Ocet ryżowy w kuchni
Konkurs Sushi Premium – Zgarnij jeden z 10 zestawów na Mikołajki!
Konkurs Międzynarodowy Dzień Sushi wygraj zestaw Sushi Premium
Jak prawidłowo jeść sushi
Konkurs wygraj robot kuchenny Tefal na Frisco
Dieta dla pięknej cery
Jakie są rodzaje mleczek kokosowych?
Pikantne, ostre, pali!
Wyniki konkursu Mikołajkowego Sushi
Konkurs Mikołajkowy wygraj zestaw Sushi Premium
Wyniki konkursu Mango Sticky Rice
Konkurs Mango Sticky Rice
Sos sojowy a sos rybny
Wielka Loteria House of Asia już za nami!
Pongthep Aroonsang – Szef kuchni House of Asia
Jarosław Owczarczyk – Szef kuchni House of Asia
Weź udział w Wielkiej Loterii House of Asia i wygraj wakacje marzeń
Horoskop Chiński 2024 – Co przyniesie Ci rok Smoka?
Horoskop Chiński 2023 – Co przyniesie Ci rok Królika?
Horoskop chiński 2022 – co przyniesie Ci rok Tygrysa?
Horoskop chiński 2021 – Rok Bawoła
Chińskie symbole szczęścia, które warto znać
5 nietypowych zastosowań liści nori – cz.1
House of Asia otrzymała Złoty Laur Klienta 2021 w kategorii sosy sojowe
5 trików których nie wiesz o sushi
Przestań tylko gotować – techniczne triki w tajskiej kuchni
Konkurs wygraj – OptiGrill marki Tefal
Konkurs wygraj robot kuchenny i-Companion XL Tefal
Ryż do sushi niejedno ma imię
Minisłownik dla amatorów sushi
Tajski Festiwal we dwoje
Konkurs kulinarny #MojaTajlanda
Galeria konkursowa #Zostańwdomu i odkryj nowe smaki
W poszukiwaniu smaku umami
Grzyby Mun wartościowym składnikiem diety
Strona 1 z 2
1
2
NASZE MARKI