To jeden z głównych dodatków do sushi i sashimi oraz składnik dressingów do sałatek i dipów do przekąsek. Po zmieszaniu z wodą zyskuje piękny, jasnozielony kolor. Zaostrza smak sosów i potraw mięsnych.
Gramatura: 12g
To jeden z głównych dodatków do sushi i sashimi oraz składnik dressingów do sałatek i dipów do przekąsek. Po zmieszaniu z wodą zyskuje piękny, jasnozielony kolor. Zaostrza smak sosów i potraw mięsnych.
Gramatura: 12g
Chrzan w proszku 81,8 %, GORCZYCA w proszku, skrobia, olej SOJOWY, kurkuma, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, glukoza, Wasabia japonica (wasabi) w proszku 0,04 %, barwnik: E 133
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna 1774 kJ / 421 kcal
Tłuszcz 12.00 g
KTN 5.10 g
Węglowodany 68.00 g
w tym Cukry 25.00 g
Białko 11.00 g
Błonnik 0.00 g
Sól 0.06 g
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zalecenia dla alergików:
Soja – zawiera
Gorczyca – zawiera