Pasta Laksa Stir-fry 50 g
Pikantna pasta z dodatkiem rozgrzewającego galangalu, orzeźwiającej trawy cytrynowej i aromatycznych przypraw, dzięki której przygotujesz malezyjską zupę Laksa z dodatkiem mięsa lub owoców morza, grubego makaronu ryżowego oraz mleczka kokosowego. Równie świetnie sprawdzi się jako średnio pikantna przyprawa do dań smażonych, zarówno mięsnych jak i wegetariańskich.
SKŁADNIKI
Woda, galangal 21 %, szalotka, trawa cytrynowa 6,4 %, całkowicie rafinowany olej sojowy, czosnek, sól, cukier, sos RYBNY (ANCHOIS, sól, cukier), chili w proszku 1,6 %, przyprawy
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość energetyczna 519 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 7.00 g
KTN 1.10 g
Węglowodany 12.00 g
w tym Cukry 7.30 g
Białko 1.40 g
Błonnik 4.00 g
Sól 4.90 g
KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia